Glassalen

Med vinduespartier i hele lokalet, giver Glassalen, mulighed for afholdelse af et arrangement placeret i unikke omgivelser. Lokalet består af 1000m2 og kan rumme op til 400 ved spisning eller 250 personer ved konference samtidig med at lokalets fleksible indretning giver mulighed for at tilpasse ethvert arrangement.

Restauranten

Lokalet kan rumme op til 50 personer og har direkte adgang til terrassen i haven. I Restauranten vil man blive mødt af indretning på moderne og hyggelig vis med hvide duge, vægge, stearinlys og neutrale farver.

Mødelokale restauranten

Lokalet er placeret på Restaurantens 1. sal. Vinduespartierne giver mulighed for udsigt over havens smukke natur, og derfor er det lille mødelokale ideelt til et dagsmøde eller workshop, hvor der skal være plads til nytænkning og kreativitet.

Lokalet har plads til 20 personer ved et stort konferencebord

Wellness huset

Lokalet kan med sin fleksible indretning tilpasses ethvert arrangement og har desuden en 1. sal, som med fordel, kan benyttes til grupperum, mødelokale eller reception. Lokalet kan rumme op til 70 personer ved runde borde til spisning, 40 personer i biografopstilling til møde.

Skal vi afholde dit arrangement?

Booking og spørgsmål ring eller skriv info@park13.dk tlf. +45 40402948
Her er det kun fantasien, der sætter grænser.