Konferencecenter med unikke rammer for din begivenhed

PARK13 – Danmarks Japanske Have er en eventplatform ud over det sædvanlige. Parken er placeret i aldeles unikke omgivelser, der tilfører ethvert arrangement merværdi samtidig med, at der leveres gastronomi og forplejning på højeste niveau. Parken emmer af stemning – og de grønne omgivelser danner en eminent ramme om et enkeltstående virksomhedsarrangement.

Konferencelokaler til enhver type arrangement

PARK13 er en oplagt platform til afholdelse af alle typer virksomhedsarrangementer, herunder konferencer, kick-offs, produktlanceringer, seminarer, kurser, forretningsmøder og meget mere.

Små og store konferencelokaler

Bemærk, at PARK13 tilbyder lokaler af varierende størrelse, der tillader alt fra små intime møder for 10 deltagere til store kurser og mødearrangementer på op mod 250 deltagere. (400 personer såfremt der kun er tale om spisning)

PARK13 opfylder ønsket om at afholde virksomhedsarrangementer på en atypisk lokation, der med sin unikke fremtræden, lyse rum og rummelighed indbyder til nytænkning og kreativitet.

Priser - mødepakker

Dagsmøde – 08:00-16:00

Dagsmøde 510,- pr. person inkl. moms (10-200 personer)

Indeholder konferencelokale med standard AV-udstyr, gratis WiFi (fiber) fuld forplejning bestående af morgenbuffet, frokosttallerken (kold), eftermiddagskage, te, kaffe, isvand og frugt ad libitum. (Frokostbuffet kan tilkøbes kr. 30,00 pr. person)

Heldagsmøde – 08:00-21:00

Heldagsmøde 735,- pr. person inkl. moms (10-200 personer)

Indeholder konferencelokale med standard AV-udstyr, gratis wifi (fiber), fuld forplejning bestående af morgenbuffet, frokosttallerken (kold), eftermiddagskage, 2 retters aftenmenu, te, kaffe, isvand og frugt ad libitum. (Frokostbuffet kan tilkøbes kr. 30,00 pr. person)

Aftenmøde – 16:00-21:00

Aftenmøde 510,- pr. person inkl. moms

Indeholder konferencelokale med standard AV-udstyr, gratis wifi (fiber), fuld forplejning bestående af 2 retters aftenmenu samt te, kaffe, isvand og frugt ad libitum.

Lokationer for konferencer

Glassalen

Med vinduespartier i hele lokalet, giver Glassalen, mulighed for afholdelse af et arrangement placeret i unikke omgivelser. Lokalet består af 1000m2 og kan rumme op til 400 ved spisning eller 250 personer ved konference samtidig med at lokalets fleksible indretning giver mulighed for at tilpasse ethvert arrangement.

Restauranten

Lokalet kan rumme op til 50 personer og har direkte adgang til terrassen i haven. I Restauranten vil man blive mødt af indretning på moderne og hyggelig vis med hvide duge, vægge, stearinlys og neutrale farver.

Wellness huset

Wellness Huset kan med sin fleksible indretning tilpasses ethvert arrangement og har desuden en 1. sal, som med fordel, kan benyttes til grupperum. Lokalet kan rumme op til 40 personer i biografopstilling & der er plads til 30 personer på 1 sal.

Det lille mødelokale

Lokalet er placeret på Restaurantens 1. sal. Vinduespartierne giver mulighed for udsigt over havens smukke natur, og derfor er det lille mødelokale ideelt til et dagsmøde eller workshop, hvor der skal være plads til nytænkning og kreativitet.

Lokalet har plads til 20 personer ved et stort konferencebord

Tehuset

Tehuset er et lille, hyggeligt og anderledes mødelokale som kan rumme op til 8 personer. Lokalet er, som de andre, også placeret i havens smukke omgivelser. Tehuset er ideelt til et dagsmøde eller mindre forretningsmøde.

OBS: Tehuset er kun brugbart om sommeren

Skal vi afholde dit arrangement?

Booking og spørgsmål ring eller skriv info@park13.dk tlf. +45 40402948
Her er det kun fantasien, der sætter grænser.